SUPPLE

Smart mixer

Az automatizált egészségért*

A Supple a világ első otthoni okos multivitamin mixere, mely a modern táplálkozástudomány eredményeit egyesíti a mesterséges intelligencia legújabb vívmányaival, hogy te fiatalosabb, ellenállóbb, és energikusabb lehess a mindennapok során!

előrendelemrészletek

+

Mesterséges intelligenciára épülő okos mixer.

 

+

Platformfüggetlen vezérlés és azonosítás okostelefonon keresztül.

 

+

Energizáló és immunerősítő multivitamin komplex.

 

FUNKCIÓ

A hagyományos étrendkiegészítőkön túl

A Supple forradalmi módon ötvözi a professzionális formatervezést a XXI. század intelligens technológiájával. A stílusos megjelenésű, innovatív eszköz a személyes egészség-profilod feltérképezése alapján megtervezi, összeállítja, és el is készíti számodra, a teljesen egyedi és ízletes vitamin-mixedet.

Az egészségmegőrző koktélt a mesterséges intelligencia által támogatott “ultra smart” rendszer állítja elő, egyéni receptúra alapján. Ennek eredményeként a poharadba olyan vitaminital kerül, mely egyszerre erősíti immunrendszeredet, támogatja céljaidat, és véd az aktuális élethelyzeteddel járó specifikus kihívásokkal szemben.

Az eszköz virtuálisan összeköthető orvosoddal, dietetikusoddal, vagy személyi edződdel, így te külső kontroll mellett kaphatod meg a gyorsan felszívódó, hatékony és prémium minőségű vitamin adagodat, minden nap.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Design

Exkluzív megjelenés

A high-tech, low-touch konstrukció letisztult vonásaival és végletekig minimalizált formavilágával egy ultramodern műalkotás impresszióját kelti.

A 2021-es European Product Design Award formatervezési nagydíj GOLD medal nyerteseként a Supple olyan klasszis brandekkel került egy design kategóriába, mint a Maserati vagy a Porsche. 

Kijelző

 

OLED display NFC érzékelővel

Adagoló

 

Rozsdamentes acél

Burkolat

 

Eloxált alumínium, magas fényű polimer

Fények

 

Ambient LED hangulatvilágítás

előrendelem

 

Kidolgozott részletek

A Supple borítása egyetlen, rozsdamentes eloxált alumínium lemezből készült. A felső nyitható panelt, a front résszel azonos, magasfényű polimer alkotja, melynek OLED képernyős kezelőfelülete mögött NFC szenzor található.

A készülék oldalán opál akril lemezen helyezkedik el a működést jelző LED logó, mely hideg fényével látványos eleganciát kölcsönöz az intelligens keverőnek. A készülék aljára integrált fénycsíkok, alacsony külső fényerő mellett lebegő hatást kölcsönöznek az eszköznek.

Elegáns egyszerűség

A Supple a “user friendly” szó jelentését egy következő szintre emeli. A kitchen art külváz éppen annyi elemből áll, amennyi a maximális felhasználói élményhez szükséges.

A tervezők az ergonómiai és antropometriai irányelveket maximálisan előtérbe helyezve alkották meg a Supple-t, így az általa nyújtott előnyöket különösebb tanulás nélkül, azonnal élvezheti bárki. Méretéből fakadóan rendkívül kompakt, tetszés szerint elhelyezhető bárhol. Emelett mobilis, így akár az utazások során is elkísérheti tulajdonosát.

Esszenciális vitamin-mátrix

A Supple az emberi szervezet számára legalapvetőbb 32 különböző vitamint és ásványi anyagot tartalmazza zárt, cserélhető és környezettudatosan kialakított kapszulák formájában.

A mixer egy intelligens szoftver segítségével ezekből a patronokból nyeri ki és keveri össze a felhasználó egyedi szükségleteire beállított vitaminokat. A rendszer ezután vákuumos technológiával adagolja az ízletes koncentrátumot, amely egyből fogyasztható.

 • Smart technológia

  Biztonság

  A készülék kid safe funkcióval rendelkezik, így gyermekek nem használhatják felügyelet nélkül.

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 • Smart technológia

  Kompatibilitás

  A Supple mobil applikációja eszköz- és platformfüggetlenül működtethető. Az alkalmazás ingyenesen elérhető az -ban, valamint a  áruházában.

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 • Smart technológia

  Azonosítás

  Az NFC szenzor több felhasználót is képes felismerni, így a Supple-t akár az egész család használhatja. Az identifikáció történhet a felhasználó okostelefonjának segítségével, vagy a vezérlőpanelen keresztül manuálisan.

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 • 1
 • 2
 • 3

Tervez

Az eszköz precízen kiméri a számodra ideális vitamin dózist, így te éppen annyit fogyasztasz, amennyi a tested számára az adott helyzetben optimális. Nincs se alulfogyasztás, se túladagolás.

Monitoroz

Az AI (artificial intelligence) és az ML (machine learning) technológiák összegyűjtik és feldolgozzák az adagoláshoz szükséges egészség-adataidat, majd azt egyéb, külső tényezőkkel, mint például geolokáció, vagy életkor összevetve állítják elő a számodra ideális vitamin komplexet.

Kommunikál

A smart mixer egyik nagy előnye, hogy nem csupán megtervezi az optimális adagolást, de folyamatos kapcsolatban állhat egészségügyi-, táplálkozástudományi-, vagy sporttudományi szakemberekkel is. A Supple ezáltal egészségi állapotod változásaira valós időben képes reagálni.

ELŐRENDELÉS

Supple VIP Klub

A Supple kereskedelmi forgalomban, a lakossági fogyasztók számára is hamarosan elérhető. Te már ma biztosíthatod helyed a 100 limitált szériás smart mixer tulajdonosai között. A készülékek 2022 szeptembertől gördülnek le a gyártósorról.

Rendeld meg most a saját Supple okos multivitamin mixered, és élvezd az ezzel járó előnyöket:

 • Tiéd lesz egy 1-től 100-ig sorszámozott SUPPLE VIP Klub aranykártya
 • Minden SUPPLE újdonságot elsőként teszünk elérhetővé számodra
 • Minden terméket és tartozékot 20%-kal olcsóbban tudsz megvásárolni a jövőben
 • Kapsz egy másik - nem egyedi - SUPPLE-re egy 50%-os kedvezménykártyát, amit elajándékozhatsz vagy fel is használhatsz
 • 1 évre elegendő töltetet kapsz az egyedi SUPPLE készüléked mellé
Az előrendeléssel járó extra szolgáltatások, értékes ajándékok és kiegészítők kizárólag az első 100 megrendelőnk számára lesznek elérhetőek!
Csatlakozz a Supple pionírok exkluzív klubjába, és alakítsd velünk az egészségtudatos táplálkozás jövőjét mindössze 145.000 Ft-ért!
 

csatlakozom

Egy egészségesebb holnapért

A Supple projekt egy fittebb és életerősebb társadalom víziójának alapjaira épült. Saját életminőségünk javítása mellett missziónk szerves részét képezi a rászorulók iránti érzékenység és a társadalmi felelősségvállalás is.

Ennek jegyében minden előrendelt Supple termék árából 5.000 Ft-ot adományozunk a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Diabetológiai Osztálya számára.

támogatom